Du er invitert til en helt spesiell dag i Dakini Tempelet 

Det er viktigere enn noen gang at kvinner møtes i hellige sirkler og blir minnet på våre viktige gaver til verden, på kvinnens enorme kraft og evne til å skape og helbrede.

Mange av oss kjenner den dype lengselen og minnet om en tid da prestinnen var en viktig del av samfunnet. Hun var en kanal, en jordmor mellom det åndelige og det jordlige, men gjennom tusenvis av år med patriakals dominans mistet kvinnen tillit til sin indre skaperkaft og ble overbevist av at hun måtte få bekreftelser utenfra. Hun mistet tillit til sin indre visdom og lys.

Jeg er uendelig takknemmelig for å ha muligheten til å invitere deg til en hel dag hvor vi sammen feirer dine unike, vakre, feminine gaver. Minner vil vekkes til live og du vil stå i din fulle kraft og ekte tilstedeværelse i en verden som trenger sårt dine hellige gaver. Vi har blir kalt til å føde en ny verden.

Kom inn i tempelet og dans ditt hjertes dans sammen med de vise kvinner, la maskene falle og blir sett og hørt for den du virkelig er.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen, Stavanger 9. September.